Byla to smůla...

Byla to smůla...

Anotace: Spenserova stanca na zadaná slova: SMŮLA TANEC KŘÍDLO KRYSA SKŘIVÁNEK.

Byla to smůla, když jsem můrou byl,
že tance se mi rázem zachtělo,
jak víla jsem se v kole zatočil,
když světlo svíce náhle zjasnělo,
mně chytlo křídlo a hned shořelo,
pavouk, ta krysa, přiblížil se hned,
polibek smrti dal mi na čelo
ten starý lump a mafiánský kmet,
jak skřivánek duch můj k nebesům vzlét...
 
 
Autor Kozoroh 1, 14.05.2015
Přečteno 479x
Tipy 1
Poslední tipující: A42
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí