Městem z popela

Městem z popela

Anotace: Cassandra Clare: City of ashes

Nelze mě zastavit
jak se tam dostanu?
na mozkový závit
David prach(k)sprosťárnu

na rozdíl ode mne
měl, to já nikoliv
kamení pro temné
myšlenek soukolí

nezvedám, jdu na věc
nelze mě zastavit
šutr dám na palec
vystřelím, dám na cit

trefí mě do čela
najednou nemám stín
pod městem z popela
honí mě dívka, -in

´hot´ po všech stránkách, že
love story bude dál
stalker jsem taky, v hře
- koho kdo víc se bál?
Autor Petbab, 02.06.2015
Přečteno 437x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí