S lítostí...

S lítostí...

S lítostí a zarmoucením,
vše prázdné, stále prázdnější,
jeví se, neberere konce,
smutný závěr ještě smutnější.

S lítostí a zarmoucením,
spatřím Vás ještě, či nikoliv?
Věčné čekání na Godota,
nahota duše všem odiv.

S lítostí a zarmoucením,
nastokrát vzdalující se dále,
krok kupředu jak tisíc nazpět,
bez masky na maškarním bále.

S lítostí a zarmoucením,
uvadat a upadat v prach,
pohlcující světlo temnota,
ztrácet vše, co bylo nadosah.

S lítostí a zarmoucením,
sůl v prasklém stehu na srdci,
na pospas zvěři v divočině,
tělo na kusy trhají vlci.

S lítostí a zarmoucením,
navždy prázdný balónek z pouti,
slib věčné pospolitosti,
slíbení prý nikdy nezarmoutí.

S lítostí a zarmoucením,
hlava na špalku či v oprátce,
nemoct rozplést vše zapletené,
žádné hladce, samé obratce.

S lítostí a zarmoucením,
záděra, zatržený nehet,
bez čirého nadechnutí,
vykašlávat hustý dehet.

S lítostí a zarmoucením,
za deště i za bouře,
smrt blízko, spalující kremace,
oheň není nikdy bez kouře.

S lítostí a zarmoucením,
trýznit sebe sama denně,
vyhřeznout vnitřnosti psovi,
nebo jeho březí feně.

S lítostí a zarmoucením,
romantické komedie,
všichni online, lehké děvy,
anabolik plné pyje.

S lítostí a zarmoucením,
vraždy na denním pořádku,
mrtvé děti i senioři,
předměty vně jejich zadků.

S lítostí a zarmoucením,
přírodní katastrofy - co je?
Dochází vám ta metafora,
o tom kdo je vlastně Noe?

S lítostí a zarmoucením,
venku odpadky a výkaly,
podobných věcí jsou plné výlohy a regály.

S lítostí a zarmoucením,
něžnosti, dávno ztraceny,
interupovány city,
potraceny, vyzvráceny.
Autor Seegr, 07.06.2015
Přečteno 474x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí