Kdo jsem?

Kdo jsem?

O lidech se říká, že přehnaně jsou krutí,

já však více, jsem oddán jen krve chuti;

o zvířatech se říká, že neví, co jsou city,

já však vím, v mém srdci jsou pouze skryty;

o lidech se říká, že vraždící jsou zrůdy,

a mě kupředu ženou jen zabijácké pudy;

o zvířatech se říká, že nedokážou tvořit,

já ano, však líp než člověk dokážu i bořit;

o lidech se říká, že drahá jim je rodina,

mně ještě více, mru pro dceru i pro syna;

o zvířatech se říká, že plně mají v lidské býti moci,

já nejsem v ničí 

a ven vycházím za úplňku v noci,
když vyjí vlci... 

Autor Oxík, 23.06.2015
Přečteno 533x
Tipy 1
Poslední tipující: Nopalt
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí