Stezkou večerní

Stezkou večerní

Jdou mrtví dědinou a jdou i přes vřesy,
jdou rozpuštěni v mlze večerního svátku.
Jdou mrtví jdou vítr je nese si,
svléká jim daremnou režnou oprátku.


Čas náš je k smíchu jim,
zbytečně si ho hlídáš.
S výrazem strnulým
se jednou přidáš k nim,
aniž se vyzpovídáš.


Jdou mrtví jdou

Autor remeedios, 24.06.2015
Přečteno 546x
Tipy 2
Poslední tipující: Julien
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale to je vážně moc pěkné...

24.06.2015 23:28:54 | Adramelech

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí