Snění

Snění

Anotace: Zdá se mi, že je reálný, skutečnější nežli realita... Ano, opravdu se mi to pouze jen zdá.

Je noc, tma, ticho

a ty poklidně spíš.

Dávej však pozor,

ať nenaletíš,

ať nestáhne tě v sebe sen,

klam, lež, výmysl je to jen.

Sladké může být takové zdání,

nevěřil bys tomu ani,

nabídne ti, co je k mání,

co je k mání, i co není.

Takové je prostě snění.

Autor Bílý králík, 24.07.2015
Přečteno 449x
Tipy 1
Poslední tipující: Nopalt
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí