Stvoření

Stvoření

Anotace: Souhra náhodných myšlenek za horkého večera:)

Z čiré oddanosti,
popelavé tajemnosti,
jak každý ví,
nenávist vytvořila stín,
a oči vlčí.

Světy se protočili.
Jde z toho strach,
spálí odpovědi,
i ve tvých zrcadlech.

Není nad krásu úsměvu,
čistou lilii,
jež není rozšklebenou lží,
poněvadž se to tolik nenosí,
přeji vám...
Jen hodně štěstí.
Autor Devenny01, 11.08.2015
Přečteno 423x
Tipy 1
Poslední tipující: Li-po
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí