Logiku žen

Logiku žen

Vesmír není prostor v čase
ani jiný stav v dimenzích
- natož mozek Fantomase
fyzikálně zdatný v mezích

geniality průlomové..
Setkal jsem se s ním, nanejvýš
shovívavý smích v gumové
masce nelhal, jako chřestýš

když ho ocas nonstop svědí
chřestítkem ten problém zvládá
nepospíchám s odpovědí
lady Beltham kryju záda

oba víme, jak velký třesk
projevem jakých je zbraní
výbuch jako výbuch, mít lesk
v očích vedle matu skrání

nabýt lze po odvedení
dobré práce, proč Maud Beltham
nechce ven na světlo denní?
.. konec filmu neuběhám
Autor Petbab, 04.09.2015
Přečteno 466x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Psavec, Nikita44, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí