KRVE VÍNO

KRVE VÍNO

Anotace: Pocit se na napír napsat dal, hororů podobu na sebe vzal... posuďte sami ;-D

V noci temné vítr vál
havraní vlasy pocuchal
poselství smrti sebou vzal
krve vůni poslal dál

...Bledá tvář
měsíce zář
zaschlá krev
šelmy skřek...

Tanec smrti tancovali
v rytmu srdce tepů
rudého vína se napili
tanečnice klesla dolů

...Mraků stín
dívky splín
srdce bol
smrti vzdor...

Šelmí žízně vítězství
když víno rudé ukořistí
V chladném loži zeminy
spánek věčný během vteřiny

...Noci vánek
tichý spánek
krvavý kvas
vypitý zas...
Autor Nikytu, 05.02.2007
Přečteno 721x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tato báseň je dokonalá! :) Nemám co vytknout.

18.01.2008 17:37:00 | Charibeja

je to...neuvěřitelné, zírám s otevřenou pusou, skvělé!

07.02.2007 20:07:00 | fuu

Ten začátek je hustej... ;-)

05.02.2007 19:01:00 | Glloxy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí