Krysí pochoutka

Krysí pochoutka

Anotace: Ochutnávka z mého dekadentního repertoáru, snad se bude líbit... :)


Zabíjet člověka je údělem mým,
rozříznu proroka,o jídle sním.
Mršina prohnilá snaží se zpívat
dusí se hovnivál, nestačí splývat.

Pod kostrou skrývá se snědená kočka,
krví pak zbarví se kočičí očka
Po prsa v kaluži krve se cákám,
s krysama na kůži dívčiny lákám.

Výtrusy krysí pěkně se lepí,
močí to jistím, nechci být slepý,
Ochutnám stehýnko těch malých krys,
jistí to ramínko, hodlám ho sníst.

Autor boneslash, 23.01.2016
Přečteno 546x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí