Konec života

Konec života

Mám chuť někoho najít

a provést špatnou věc.

Pak bych mohl zabít

i tu nejmilejší věc.

 

Nikdo tu však není,

co já budu dělat.

Začínám mít snění

a do krku se řezat.

 

Není to dobrý nápad,

já to přestávám vnímat.

Na krku se drápat

a v myšlenkách se hnípat.

 

Už někdo by měl přijít,

ať spustím ten můj hřích.

Bolest proudí mou šíjí

a propuká ďábelský smích.

 

Nepřijde už ani noha,

já už ztrácím vědomí.

Domáhám se Boha

a zpytuji své svědomí.

 

Já vím, že jsem hřešil,

ale nechci umřít ještě.

Dosuď jsem přece přežil,

chci vidět kapky deště.

 

Poslední můj výdech

na mou duši pad.

Já zhodnotil to v rýmech,

jsem to ale chlap !

 

 

 

Autor boneslash, 31.01.2016
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: Donatien A. Filie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí