Zvrhlost

Zvrhlost

Vzrušuje mě smrt
a vzrušují mě lidi,
kteří mají odkrouhlý krk
a svědci, co to vidí.

Dostává mě to do letargie,
mám zvrácenou mysl, jsem Filie.
Svědci řvou a zvrací,
můj organismus se tím naplňuje,
pak na ně zařvu pár fuckací.

Jen ta představa být voyer,
říct nekrofilovi, ať ho krkem dostane až do žeber,
je to představa nezkrotná,
všude bílo a krev, jsem již ke všemu svolná.

Nemrač se můj čtenáři,
odevzdej svým touhám duši
pak v Tobě jen zlo zazáří
a můžem si pohrát třeba s kuší.

Postřelím Tě do břicha,
začnu sát z rány krev.
Trefila jsem Tě do střeva,
kurva! Cítím Tvoji hněď!


Jsem na Tě hodná,
tak zabiju Tě hned,
aby ses moc netrápil,
bum! Už duše leze z tvých střev!
Autor Donatien A. Filie, 31.01.2016
Přečteno 478x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí