Hostina

Hostina

Ve věčném sadu uvadá květina
Nová se rodí a svůj růst začíná
Však mor napadl vzletný sad
Kostra při chůzi skřípe jak kolovrat

A všude prašiví kosti a tleje spousta masa
Uvadá chorobou sadu tvého krása
Již žádné jaro, minimální spása

Páchne to mršinou pod jabloní v květu
Ta vstřícně své útroby otevírá světu

Byly to červů hody
Autor Ravena Lupus, 20.02.2016
Přečteno 421x
Tipy 4
Poslední tipující: Oxík, boneslash
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dal bych si jablko... :-) ST

22.02.2016 00:16:16 | boneslash

Jablka došla, již je skladem pouze Rakovina

22.02.2016 00:56:24 | Ravena Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí