Hostina II

Hostina II

Rozervi mé žíly
Dnes je svátek bláznů
Dosyta nakrm svůj poslední klam
Zabolí to jen malou chvíli

Rozdrásej mi záda
Když slétá Orel krvavý
Slétají se supi – sliny se jim sbíhají
Po libosti se nakrm, jak to máš ráda

Prolij si chřtán, bestie
Ať víš, jak chutná má krev
Hořká i sladká krvácivá břečka
Vše, co sníš, jednou tě zabije
Autor Ravena Lupus, 21.02.2016
Přečteno 418x
Tipy 3
Poslední tipující: Oxík, boneslash
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Úplně to hltám :-) ST

22.02.2016 00:15:22 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí