Čarodějka

Čarodějka

Sytá pára v temném hvozdu
plní chýši z lidských hnát.
Čarodějka skrytá v drozdu
přilétá tam lektvar sát.

Lektvar síly zlem si pění,
samý sliz a z trepky brva...
...drozda v orla v mžiku změní,
věčně však nic nesetrvá.

Rdousí zvěř a loví myši,
...zákeřnou to bytostí.
V mracích čeká ve své skrýši,
nikdo ji rád nehostí.
Autor JoZi, 21.02.2016
Přečteno 502x
Tipy 4
Poslední tipující: Janna, danaska
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně poskládáno, navozuje atmosféru:) líbí se mi ... z trepky brva - skvěle zní:)*

22.02.2016 18:26:27 | Ragnell

Moc pěkně jsi zveršoval tu hrůzu. Ráda dávám tip.

22.02.2016 13:57:56 | danaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí