Hostina III

Hostina III

Anotace: Poslední z večerních chuťovek.

Sbírka: 50 dní Gomory

Já v boji padl jsem
Nyní vadnu, rezavím
Hrot srazil mne na chladnou zem
Brzy se v prach rozložím

Stál jsem v střetu na ostří Duhy
Pak pád dolů se mne jal
A prachu kolem se vznesly kruhy
Valkýry bledé hned zarmoutil žal

Krví mých cév si stvůry naplní číše
Z masa zhotoví mohyly zloby
Kostem se propůjčí dotek zásvětní říše
Duchové noční po stromech rozvěsí útroby

Ráno Erínye budou mou duši drásat
Poslední verše z mysli mé sejmou
Radostí budou zajisté plesat
Po další hostině v chýši se sejdou
Autor Ravena Lupus, 22.02.2016
Přečteno 429x
Tipy 6
Poslední tipující: Oxík, Reverus, boneslash
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rád bych ochutnal z číše... Můžu? :D ST

22.02.2016 00:13:14 | boneslash

To je dovoleno pouze lidským samicím...

22.02.2016 00:57:24 | Ravena Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí