Mord II

Mord II

Nalákalas mne na nektar svého klínu
Jež vyvrací morální kocovinu
Vábily mne vnady tvoje silně
Vzbudilas touhy působící vilně

Tři zlatky do dlaně a ráda jdeš
Tohle si jistě užiješ
Pokud tedy také máš ráda
Nožky pavouka, staženou kůži z hada

Blýskne se skalpel. Dobré ráno přeji
V příkopu pohodím kusy, co se nejí
K večeru v kostech si krysy budou hrát
Až maso z prsů budou hlodat, žrát

Vše odpočteno na vteřiny
Příkop, krev a závoj hlíny
Šat tvořený travinou
To prvně jsem byl se ženou
Autor Ravena Lupus, 29.02.2016
Přečteno 562x
Tipy 3
Poslední tipující: boneslash, randalll
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Prosil bych 20 dkg prsních řízků, vcelku !! Děkuji :D

01.03.2016 00:07:03 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí