Tchýně

Tchýně

Co je to tam v pozadí,

moje tchýně dovádí.

A dovádí s krávou milkou,

v popředí je sestra s pilkou.

 

Pilka je to motorová,

taková co dobře koná.

Nastavíš jí ručičky,

přeřízne i holčičky.

 

Stačí ji jen promazat,

ksicht někomu vymazat.

Pak jen stačí zapnout,

děcka lehce zklapnou.

 

Když je tchýně v ráži,

hlavy všude sráží.

S touto velkou zbraní,

tanky musí na ní.

 

Ségra jí však pilu vzala

hlavu tchýně rychle sťala.

Lehla vedle manžela,

"Ségra, to se nedělá !!".

 

Konec tchýně nastal,

nikdo se nezastal,

leží tam až dodnes

vítr maso odnes.

 

 

 

 

Autor boneslash, 29.02.2016
Přečteno 488x
Tipy 1
Poslední tipující: Blondý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

správně je "tchyně"

01.03.2016 00:30:56 | Amelie M.

Děkuji za upozornění, pro příště si dám pozor :-)

01.03.2016 00:32:16 | boneslash

je to klasická češtinářská chytačka ;)

01.03.2016 00:35:27 | Amelie M.

Přiznám se, doteď jsem to nevěděl, budu si to pamatovat :D.

01.03.2016 17:22:30 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí