VÁLKA S NEBEM

VÁLKA S NEBEM

Anotace: Po dlouhé pauze jsem si řekl si napsat nový text tak tady je zase novinka z mojí dílny. Po přečtení nechte vzkaz a když by se líbila dejte tip

01
Noc zbloudilá probouzí temna svá
Jen tvé příkoří a smutek ji budí
Tancuješ tanec s ďáblem hraje píseň tvá

02
Mrtví již s tebou paří na song z beden se line
To kapela pekla ti hraje song na přání
O kus dál zakuklená larva hnisu se kukani svine

03
Peklem to otřásá nikdo neví proč zkrze temnotu
Pronikají paprsky, světlo se line, peklem jde boží světlo
Končetiny padají k zemi to světlo trhá despotu

REF:
Peklo aneb číslo 6.6.6
To je hymná tvá
Peklo je tvůj hřích
To ďáblův smích

04
Andělé peklem hýří
Čekáš že peklo s nebem se smíří
Marná lásky snaha
Satanáš po vidlích sahá

05
Peklo válku s nebem svádí
Kdo zbloudilé duše chrání
Nebe svou přísahu brání
To věčné čekání nebe nebaví

06
Kdo boha zastaví
Když satan tady řádí
Zbloudilé duše k smilstvu svádí
Na hříchy světa je vábí

REF:
Peklo aneb číslo 6.6.6
To je hymná tvá
Peklo je tvůj hřích
To ďáblův smích
Autor The Crow, 07.03.2016
Přečteno 522x
Tipy 2
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

666, nádhera :)

09.03.2016 16:22:57 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí