Krvavá podlaha

Krvavá podlaha

Poskvrněná podlaha

bývá jenom krví,

když se svlékám do naha,

všechno jenom zmrvím.

 

Omlátím si o hlavu

ocelovou trubku.

Myšlenky o odpadu,

stoupnu si na slupku.

 

Rozsekám se na podlaze,

už je zase krvavá.

Je mi opět jednou blaze,

když jsem celý do naha.

 

Není už co mlátit,

hlava tu už není,

mouchy můžu vábit,

už nebude žádné snění.

Autor boneslash, 07.03.2016
Přečteno 540x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí