Opožděně k MDŽ

Opožděně k MDŽ

MDŽ se vyplatí,

když má partnerka potratí.

Jsem u ní při tom celou dobu,

na vytáhnutí embrya použiju skobu.

 

Když bude venku celé,

bude snad vonět jako želé.

Rád totiž ochutnám svůj vlastní výtvor,

zbavím se tím vlastních psychických závor.

 

Které odmítají vlastní krev,

kterou jsem před chvílí sněd.

A tak při jedení potomka

přeji vše nejlepší ženám

přivezte holomka,

čerstvé štěně  rád ochutnám.

 

 

 

Autor boneslash, 09.03.2016
Přečteno 577x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí