Mord III

Mord III

Po dnešní noci zas a znova
Budu ti prezentovat sprostá slova
Předčítat ti Baudelairovy verše
Připoutána sedět budeš tiše

Menší role kobercové lepicí pásky
Zaručí konečný akt lásky
A zaříznutý provaz do kůže
K poslušnosti pomůže

Přála sis prince a pohádku
Tvé tělo večer vyvezou na skládku
Zřejmě ti bude nějaká část chybět
Ve spíži si bude hovět

Prosté doteky zabolí, když působí jako nůž
Osobně na rtech vyrobím ti růž
Roubík do úst a pásku přes oči
Náhlá bolest spěšně tě zaskočí

Po této noci zpustoším tvé tělo
Tvoje hrdlo víno chtělo
Lákalo tě bankovek mámení
To vystřídalo v mžiku sténání

V kole zapraští tvé kosti
Zloby nastřádalo se již dosti
Ta otrávená hostie
Dnes tě již neposílí, pouze tě zabije

Po dnešní noci budeš navždy spát
O tobě já zvrhlé verše možná budu psát
Libido se zdá býti chladné
Vilné chtíče nejsou snadné

Láskyplně otevřu tvé břicho
Utichne křik, nastane ohlušující ticho
Oslepující tma a návyk škodlivý
Za okny zašumí listoví

Zaskřípou větve, zahoří keř
O tvé ostatky postará se zvěř
Vše skončilo, obětina padla
Další utržená růže zvadla
Autor Ravena Lupus, 10.03.2016
Přečteno 536x
Tipy 2
Poslední tipující: boneslash
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bříško, mmmmmmm, jak láskyplné :D

12.03.2016 00:01:38 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí