Lidská Stonožka

Lidská Stonožka

Je fajn tvořit lidskou Stonožku,

lepší než zašívat děravou ponožku.

Stačí totiž jen pár lidí

a k tomu nářadí co se mi zlíbí.

 

Je třeba vysekat otvor pro jídlo,

aby tam nespadlo místo trusu mýdlo.

Další panáček se připojí k prvnímu

je to jak skládačka básně z rýmů.

 

Jeden je vepředu a pojídá pokrmy,

druhý se přes anus prvního nakrmí.

Takhle to prochází k poslednímu článku,

tyto myšlenky líbezné mám při každém spánku.

 

Stačí jen prakticky vytvořit tento projekt,

nabrat pár lidí a hurá na trajekt.

Tam se to musí stát,

pryč od veškeré civilizace.

Budu se jen dívat a smát,

bude z toho fajn televizní relace.

 

 

Autor boneslash, 11.03.2016
Přečteno 698x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí