Hostina V

Hostina V

Anotace: Po nějakém čase další z večerních chuťovek.

Sbírka: 50 dní Gomory

Vyvolávám staré fotky
Ty mě nutí ronit slzy
Vzpomínám, jak odešla jsi
Velmi časně, příliš brzy

Odešla jsi do Jednoty
Zatímco já doma spal
A já z hladu suchý krajíc
Žluklým tukem namazal

Již je tomu mnoho let
Co odešla jsi pryč
A já vzadu na zahradě
Vzal do ruky zrezlý rýč

Nepřinesla´s, co jsem chtěl
Nekoupila´s, co jsem si přál
A tak tiše při měsíčku
Jsem tě hlínou zasypal

Nechal jsem si z tebe játra
Gluteus maximus, slezinu
Připravím tě se šípkovou
Jako kance, zvěřinu

Knedlíky se kutálejí
Maso již je prokřehlé
Láska projde žaludkem
Ach, to bude nádherné!
Autor Ravena Lupus, 14.03.2016
Přečteno 488x
Tipy 4
Poslední tipující: boneslash, Oxík
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chutnalo? :D

15.03.2016 22:56:04 | boneslash

Och, ano...

16.03.2016 00:23:07 | Ravena Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí