V tvé Moci

V tvé Moci

01
Už končí den, začíná noc
Vládne jí lásky moc
To čaroděj řídí osudy
To karty jsou na stůl vrhnuty

02
Krásná paní v bílém šatu
Ptám se sebe sám zdali
krutého kouzelníka zmatu
dočkám se zvratu

03
Srdce naše bolí
Láska náš osud skolí
Naděje nám zůstala
Za čarodějku se provdala

Ref
Pod vládou temné noci
Jsem v tvé moci
Kouzlo lásky nás spojilo
Jsem otrokem tvým
Pod vládou temné noci
Jsem v tvé moci

04
Navždy spoutám provazem hříchů
Dáváš pít z dřevěných kalichů
Do hrdla mého láska teče
Ten proklatý čas se vleče

05
Pod vládou kouzel čarovné noci
To má duše je v tvé moci
Ptám se ptám musí být už konec přeci
Jedné začarované noci

06
Láska je pouto
Láska je přeci kouzlo
Není to jen vyčtené moudro




07
Láska není jen pouhý chtíš
To však ale ty dobře víš
Proč kouzlo magické noci
Má duše přetrvává v tvé moci

08
Pod tvým kouzlem
To pentagram je kouzlen
Mocné zaklínadlo který nemá rým
Srdce pluje v řece rýn

09
Mé tělo je jako lodička v mrtvém moři
Jsem nemocen z kouzel tvých
Už se blíží svítání oba jsme choří
Slunce už vychází naše plány boří

Ref
Pod vládou temné noci
Jsem v tvé moci
Kouzlo lásky nás spojilo
Jsem otrokem tvým
Pod vládou temné noci
Jsem v tvé moci

Ref
Pod vládou temné noci
Jsem v tvé moci
Kouzlo lásky nás spojilo
Jsem otrokem tvým
Pod vládou temné noci
Jsem v tvé moci

Ref
Pod vládou temné noci
Jsem v tvé moci
Kouzlo lásky nás spojilo
Jsem otrokem tvým
Pod vládou temné noci
Jsem v tvé moci
Autor The Crow, 15.03.2016
Přečteno 728x
Tipy 1
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí