Tajemná kniha

Tajemná kniha

Anotace: Dnes nemám svůj den...tenhle kousek je takový slabý...

Sbírka: Stručné verše

Listuji starou knihou
Pod prsty drolí se mi její stránky
Co asi ukrývá to neznámé písmo?

Může to být zaklínadlo
Vyvolávající mrtvé z hrobů
Možná léčí dobu
Nebo snad zaklínající city dívek?

Může to být modlitba
Za úrodu na polích
Za slávu v bojích vítězných
Za milost astrálů

Co když je to jenom kuchařka?
To zjistím, až uvařím ten lektvar
Slepičí vývar…
Autor Ravena Lupus, 29.03.2016
Přečteno 578x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...s knedlíčky...

29.03.2016 07:47:25 | Jort

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí