Konec lásky 2

Konec lásky 2

Byla to fakt kost,

byl jsem u ní host.

Dávala mi stále jídlo,

místo jídla jedla mýdlo.

 

Ze začátku se to dalo,

nebylo to žádné sádlo.

Jenom zkrátka kost a kůže,

kosti byly akorát na růže.

 

Byly špičaté jako jehly

a pokrmy v ledničce se snědly.

Musela zajít opět nakoupit,

jak může vyžle lehce prohloupit?

 

Tím, že si nabrkne fajn chlapa,

co jídlo za ní lehce hned spapá.

Ona týdně sní 1 chleba v neděli,

váží už pět deka i s postelí.

 

Tak jí poslouchám poslušně,

je to kostlivčí nemluvně.

Plete si kýtu se svojí kostí,

proto se raději stále postí.

 

A tak to ukončím teď a tady

umírám touhou ochutnat mini vnady.

Ohlodat kost jsem měl vždy chuť,

o to lepší že její kosti jsou jako suť.

 

Zase jsem narazil,

sviňská podvýživa,

už jsem ji porazil,

jíst kost je fakt psina.

 

 

Autor boneslash, 30.03.2016
Přečteno 452x
Tipy 4
Poslední tipující: Poetik, Blondý
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

haahhahaáááá to rozesmálo:DDD St. :-)))

30.03.2016 23:58:58 | tvořilka

:-)

30.03.2016 23:59:48 | boneslash

Umíš:-)))

31.03.2016 00:01:21 | tvořilka

Už to nemyslí, příště musím přitvrdit :D

31.03.2016 00:02:13 | boneslash

hahhaa se těším :D :-)))

31.03.2016 00:02:55 | tvořilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí