Hostina VI

Hostina VI

Anotace: Večerní chuťovka je opět na talíři.

Sbírka: 50 dní Gomory

Chodil jsem s ní
Je tomu již nějaký čas
Po nábřežích

Cachtala si bělostné kotníky
A zápěstí
I nahá záda
Ve vodě

To ještě netušila
Že přesně za devět měsíců
Přijde něco nečekaného
Něco, co jistě nečekala

Prostřel jsem stůl k večeři
Ona myslela, že vlastním očím nevěří
Když viděla jen jeden příbor
A na mně igelitový úbor

Jediný úder, k zemi klesla svižně
Její kůže se prohnula tou ranou pružně
Ten chladný cit jí z očí zmizel
Ztratila se ta nepříjemná svízel

Teď je plná spíž, lednice i mrazák
On v ní byl přeci nějaký ten zázrak
Poprvé v tomto roce se cítím být prost nesnází
Vždyť říká se, že láska žaludkem prochází

Doktor mi předepsal dietu
Prý jsem v poslední době moc na váze přibral
Ale to bylo tím
Že jedl jsem, co jsem miloval
Autor Ravena Lupus, 31.03.2016
Přečteno 446x
Tipy 3
Poslední tipující: Oxík, boneslash
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Miluj bližního svého :)

31.03.2016 11:04:50 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí