Zvířátko

Zvířátko

Anotace: Inspirace roztomilým psíčkem...

Zas mě přepad strach,
že převážím misku vah.
Roztomilou kozičku,
sním jí jednu nožičku.

Sen se stává realitou,
sklenku vína mám dopitou.
Na řadu již přichází malý osel,
urve mu hlavu jeho smrti posel.

Ten posel můžu být jen já,
náladu na jedení zas mám.
Tentokrát jsou to zvířátka,
především malinká koťátka.

Každý je rád k mazlení,
já je raději jím uzený.
Jsem protiva,
když to takto nejde,
sežeru je zaživa,
co na tom sejde.

Pak začíná dobrá psina,
s pejskem bude dobrá čína.
Pořádně se osolí a opepří,
anální hadicí musí se vyšetřit.

U pejska to všechno skončilo
pěkně se to s ním zkoulelo.
Další zvířátko co naživu bylo,
nic jiného než ochutnat jeho očička mi nezbylo.

Autor boneslash, 06.04.2016
Přečteno 504x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí