Pryč s láskou

Pryč s láskou

Anotace: Báseň pro samotáře, zamilovaní na vlastní nebezpečí :D

Láska mě jen zraňuje,

dělám při ní velké chyby.

Když mě nikdo nemiluje,

hned se mi to líbí.

 

Pokaždé mám náladu,

zranit něčí city.

Řeknu holce, že ji miluji

a že jí všechno slíbím.

 

Ona je pak naměkko

a už připravuju svůj plán,

nechám ji naběhnout

a pak jí řeknu, že nejsem sám.

 

Takhle se pak poslouchá,

její krásný řev,

láska je víla prokletá,

kdo by to do ní řek.

 

Holka už má na kahánku,

a já ji shodím psychicky,

láska uštědřila jí velkou ranku,

a ještě jí mlátím fyzicky.

 

Proto se mi hnusí

láskyplné objetí,

udusit lásku zkusím

a plakám potom dojetím.

 

Lepší je zůstat sám

bez jakékoliv lásky,

nenávist k obědu si dám

a k večeři smrt krásky.

 

 

Autor boneslash, 16.04.2016
Přečteno 702x
Tipy 4
Poslední tipující: laiknadruhou, Blondý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdová láska taková není. Nic neočekává, jen je...

16.04.2016 22:27:45 | Milena

Děkuji za tip této nehezké básně :-). Láska je pěkná potvora, ale vím, že je to i hezká bytost, se kterou musí člověk dobře vycházet.

16.04.2016 23:08:02 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí