Červí díra

Červí díra

Anotace: Chuťovka na dlouhé jarní večery :P

Na zahradě našel jsem

otvor jako do řiti.

Relaxoval a kalil jsem,

vše do tmy se řítí.

 

Plno červů líbezných

válí se úplně všude.

Lezou hlavně po vězních,

co z nich asi zbude?

 

Mně se zatím vyhýbají,

kruh kolem mě tvoří.

Zatím se mi vysmívají

a můj úd se topoří.

 

Strašně mě to vzrušuje,

jak se ke mně tisknou.

Čekají až uhnu jen,

ale já chci ať mě hryznou.

 

A už se tak stalo, konečně

a můžu zkapat navždy.

Jsem tu přeci zbytečně,

miluju sebevraždy.

 

 

 

 

 

 

 

Autor boneslash, 25.04.2016
Přečteno 512x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pááni moji .. brrrr... :D

25.04.2016 13:54:55 | tvořilka

:-)

25.04.2016 18:51:49 | boneslash

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí