Kmotřička Smrt

Kmotřička Smrt

Anotace: To je tak, když máte morbidní náladu ...

Ztratil ses chlapče? Tak vrať se

ve stopách svých

ztrať se

z míst laskavě zlých

 

Kde vládne kmotřička Smrt

 

Děti tu nevítá a rychle je vyhání

a na přání

k vyhnání ti sen tvůj vyplní

zkrátí ti věčné čekání

 

Milá, usměvavá kmotřička Smrt

 

Vždy se směje a stejně se budeš bát

a stíny zvát

na večírek kde vlajky necháš vlát

a nenecháš stát

 

na prahu kmotřičku Smrt

 

Někdy děsivá může být a zdát se bezcitná trochu

že směje se stále neřekne ti brachu

věř mi však, že přijde den

kdy nejkrásnější bude jen

 

překrásně svůdná kmotřička Smrt

 

"Pověz mi matičko, pověz mi prosím hned

proč se mi všichni vyhýbají

proč vždy ten událostí sled

způsobí, že jsem zase samotný?"

 

"To nic ..." odpoví matička ...

 

... Smrt

Autor Vyvrženec, 23.05.2016
Přečteno 1021x
Tipy 8
Poslední tipující: Lioness, bogen, Maggot7, Ormissia, 6run6e, Bábovka, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím proč, zní mi to jako song..

23.05.2016 23:53:14 | Lioness

Nad tim jsem nepřemýšlel. :D

24.05.2016 07:37:44 | Vyvrženec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí