Smrtihněv

Smrtihněv

Lano měděné visé jen tak na půdě....

visí si tam v poklidu a nehnutě....

Člověk by normálně to lano vzal

a v poklidu do sběrny třeba dal.

 

Mé názory však váznou dnes kdesi....

kde, to až mě samotného děsí.

To jež tu visí tak hladce

připomíná mi mou hlavu na oprátce.

------

 

Cosi se zhoupne někde všeru

jen tak v reakci na nevěru

jen tak prosviští vzduchem postava

jež stydí se za svůj život a není náprava.

 

Tiše vyprchá život z té postavy bezděčné

snad najde cíl života tam nahoře na konečné

tam kde již nejezdí myšlenkové vlaky

tam kde se ctí se uchýlíme taky....

Autor Desktop_men, 10.07.2016
Přečteno 643x
Tipy 1
Poslední tipující: Anagstrema
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé!

05.05.2017 21:48:31 | toilet_men

Takové těžkopádné, stejně jako to lano, jež se nám kolem krku stahuje, i když zdánlivě visí nehnutě.

10.07.2016 23:45:02 | Anagstrema

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí