Dítě noci

Dítě noci

Anotace: Dítě noci   Spím a chřadnu s vidinou po pokladu  ...

Dítě noci

 

Spím a chřadnu s vidinou po pokladu

 

Palím další cigaretu

 

Na barytonu jsem naladil tu nejspodnější notu

 

Havran sám mi ji hraje

 

Sedí se mnou u černýho čaje

 

V té tmě vidím bílý klávesy

 

Jsou bělejší jak labuť

 

Havran už zapálil i svíci

 

A začíná bál

 

Barokních historek a nočních mur

Autor Portos-Edgar, 26.07.2016
Přečteno 529x
Tipy 2
Poslední tipující: Lůca, Ormissia
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí