Jezdci bouře

Jezdci bouře

Anotace: Slyším hromy, vidím blesky, z řinčení řetězů mám už stesky.

Vítr skučí, láme stromy,
voda zaplavuje domy.
Hledám z této pasti východ,
jezdci bouře hlásí příchod.

Jako poutník bloudím s kápí,
bolesti mé tělo trápí.
Hledám z této pasti východ,
jezdci bouře hlásí příchod.

Ztěžka sípám, kašlu krev,
z dálky slyším smrti řev,
nemám sílu k boji s ní,
je tu chvíle poslední.

Spočívaje v klidné zemi,
opouštět svět nechce se mi.
Našel jsem však východ z pasti,
řetězy jezdců už nechrastí.
Autor Johny96, 05.08.2016
Přečteno 766x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Koubic, Kubíno, Alter-Ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí