Dáma v kolejišti

Dáma v kolejišti

Anotace: Ponurá báseň o lidské lhostejnosti

Leží dáma v kolejišti
právě nad ní vlak projíždí
souprava právě vjela do stanice
kde již vznikla velká tlačenice

Z perónu nasedají další cestující
ať už studující či pracující
Jen dáma se pořád nezvedá
ani její pes jí nehledá

Dámu našel až soudce čas
nevidoucí lid ať vezme ďas
vítr pak vzpomínku svál
jak by si to každý přál
Autor Petr27, 08.08.2016
Přečteno 532x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí