Sladké sny

Sladké sny

Přišli vprostřed noci a duše chtěli brát
Však, děti, buďte v klidu
Můžete klidně spát

Oni přišli v noci a do snů chtěli vlézt
Všemu prostému lidu
S můrami se chtěli plést

Přikradli se do snů a pod postelí tvou
Teď tetelí se blahem
Že tebe postihnou

Přišli kolem rána a zuby skřípali
Zamazaní bahnem
A duše sebrali

Nyní již se, děti, bojte celou noc
Oni se stále blíží
Volejte o pomoc
Autor Ravena Lupus, 04.10.2016
Přečteno 506x
Tipy 1
Poslední tipující: Bánší
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí