Na konci

Na konci

Přišlas nečekaně a tiše,

důstojně, ale zároveň i jako klišé.

Jediným polibkem svých ledových úst,

vhrklas mi do těla snad milióny múz.

 

Tisíce obrázků z mého života,

a náhle jen ticho a prázdná nicota.

Vše ztraceno v pouhé chvíli,

šok na který nikdo nemá dostatek síly.

 

A Ty v té nicotě tiše zašeptáš,

že náš život nebyl jen náš.

Že všechny ty lásky, starosti a víru v nebe,

to vše jsme žili jen pro Tebe.

 

Teď jako ve šťastném konci pohádek,

přinášíš nám náš poslední spánek.

Něžně jako milenka

Věrně jako manželka

Pošeptáš že už přišel ten správný čas,

a zbytek z té nicoty bude jen náš.

Autor Ailise Bedmin, 22.10.2016
Přečteno 586x
Tipy 2
Poslední tipující: Poetik, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí