Jak to jen mohu ukončit..?

Jak to jen mohu ukončit..?

Jak jen mohu ukončit své trápení?

Při pomyšlení na smrt mě kouše svědomí.

Mám skočit pod vlak nebo se utopit?

Mám zemřít nebo dále žít?

Tyhle otázky mi procházejí pamětí,

jak jen mohu ukončit své trápení?

Mám se zastřelit nebo oběsit?

Mám zemřít nebo dále žít?

Dnes je ten osudný den,

ten klid v srdci mém.

Jak jen zemřít mám?

Svůj nůž si hledám.

Nejednou mi slzy z očí tečou,

dveře mám zavřené,zachránit mě nemůžou.

Vanu mám plnou vody,

už nemám žádné zábrany.

Pomalu do vody lezu

a tam si zápěstí řežu.

Do ruda se voda mou krví zbarvila,

tak dlouho jsem na tuhle chvíli čekala.

Nemá mě kdo zachránit,

v smrti mi už nemá kdo zabránit.

Teď se tu s vámi loučím

a krvavé ruky jsi do vody máčím.

Krásnej zbytek života přeji všem,

ve vaně ležím a už mrtvá jsem...

Autor Ani24, 28.10.2016
Přečteno 648x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ani24, pevně doufám, že to je básnické vyjádření a že jsi v pořádku, musela jsem si vzít lupu, abych se dozvěděla, co Tě trápí. A teď vidím, stará báseň - hurá! :-)

29.10.2016 05:19:36 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí