Maškarní ples

Maškarní ples

Anotace: Báseň o maškarním plese s nečekanou zápletkou :)

Jdou sem v zahalené tváři
postavy které nikdo nepoznává
pod maskou skrývají se mocnáři
do sálu vchází dáma zvědavá

Pod barevnou maskou ukrývá
tvář bledá jak čerstvý sníh
hlavou na mě mlčky pokývá
nevyzvat jí k tanci byl by hřích

V noci masku odložila potají
místo lidské tváře ,hlava havraní
všichni se nás proto ptají
proč ještě není tvoje paní
Autor Petr27, 07.11.2016
Přečteno 911x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí