Sladké sny II

Sladké sny II

Sladké sny
Zavři oči, zvolna dýchej
A usni
(Navždy)
Já si zatím pohraji
Se skalpelem a svorkami
S pinzetou
A s miskou na ledviny

Máš ráda takovéto hrátky?
Jistě
Také by se mi to úplně nezamlouvalo
Ale tohle je o něčem jiném
Tohle je o citech
Ono mě to totiž baví

Byla jsi premiantkou školy
Úspěšnou atletkou
Kráskou z plakátů
K čemu ti to teď je?
Všichni lidé jsou zevnitř stejní

Trocha masa
Trocha tuku
A pár zajímavých orgánů
Schovám si je na horší časy
Jako menší upomínku

Sladké sny
Autor Ravena Lupus, 13.11.2016
Přečteno 620x
Tipy 3
Poslední tipující: Aiury, Mácha
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sweet Dreams........ :-)

13.11.2016 01:15:12 | Mácha

https://youtu.be/QUvVdTlA23w

13.11.2016 01:48:02 | Ravena Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí