Nevinnost Bestie

Nevinnost Bestie

Anotace: Posledních pár měsíců dumám nad tím, že vlastně vnitřní zlo v člověku nemusí být nutně zlé. Ale pomáhá nám přežít v dnešním světě.

Obloha nakažena havrany,
kteří kdysi bývaly hvězdami,
není tomu tak dávno,
kdy jsme bývali čistí,
poznali dotek nevinnosti,
než nás hrubé ruce vtáhly
do parodie svobody.


Nemohu spát,
v čase věčného lovu,
bestie v mém nitru.
Duchové jejichž podobu neznám,
zjevují se v mých představách.

Zároveň se toho dne obávám,
kdy nevinnost se vrátí
a má bestie...

Zahyne.
Autor Devenny01, 04.12.2016
Přečteno 597x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí