Nastal pekelný čas

Nastal pekelný čas

Anotace: Báseň o tom, že na světě dochází k velkým změnám

Sbírka: Svět se mění

Hoří ohně na oslavu planou
že noc je dlouhá ďáblové povstanou
těšíme se hodně z dálky přicházejí
první hříšní ze světa mizejí

Až nastane pekelný čas
nás povede ďábelský hlas
zpět se vrátí zas
vše temné co bylo v nás

Už zapalují svíce ty roztodivné báby
chtějí stále více očarují davy
už vylízají z hrobů mrtví co spali
dědci, báby, otcové jichž příbuzní se báli

Až nastane pekelný čas
nás povede ďábelský hlas
zpět se vrátí zas
vše temné co bylo v nás

Upíři už dávno v ulicích krev sají
je slyšet děs a křik při nichž se dech tají
démoni různých věků zapíjejí svobodu
děsuplné víly tancují si v průvodu

Až nastane pekelný čas
nás povede ďábelský hlas
zpět se vrátí zas
vše temné co bylo v nás

Jsou ukryti v davu nikdo je nevidí
tajně svobodu nám kradou a nahlas závidí
vyhrávají volby ujímají se vlády
do přízně se vetřou stávají se kamarády

Až nastane pekelný čas
nás povede ďábelský hlas
zpět se vrátí zas
vše temné co bylo v nás

Jsou mezi námi mají přesvědčivý hlas
velice lstiví najdeš je i v nás
jen my sami zastavit je můžem
zatím to však vypadá že si jen tak nepomůžem

Až nastane pekelný čas
nás povede ďábelský hlas
zpět se vrátí zas
vše temné co bylo v nás

A tak Zemi vládnou zlé síly světa
po pravdě a lásce zbyla jedna věta
že tu někdy byla lidé zapomněli
a tak časy lidí velice potemněly

Až nastane pekelný čas
nás povede ďábelský hlas
zpět se vrátí zas
vše temné co bylo v nás

Už nastal čas pekelný
nás vede pán ďábelský
vše temné se vrátilo
z lidskosti nic nezbylo
Autor osztravak30, 29.12.2016
Přečteno 641x
Tipy 1
Poslední tipující: DigBallz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí