Už nehořím

Už nehořím

Anotace: Momentální pocitovka.Nebo pocitová momentka, teď nevím přesně.-))

Už skoro nehořím,
ne, nezačnu řvát,
jenom se tu pitvořím,
tak se přestaň bát.

Co asi vytvořím,
ne, nezkoušej mi lhát,
nebo se zas rozhořím
a začnu se tě ptát.

Že se ti nedvořím?
Ne, nechci si tě brát.
ale až dohořím,
můžeme si hrát.

Jen tak si tu živořím,
ne, nebudu se prát,
nůž do srdce ti ponořím
a pak se budu smát.
Autor Ela Wheeler, 15.01.2017
Přečteno 572x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí