Krvavé umění

Krvavé umění

Anotace: Nechť toto nečtou citlivé nebo příliš empatické bytosti...


Chystám pomstu, nepříteli.
Tak zlou, že budeš litovat.
Jen tiše se budu smát
a v umění si libovat.

 

Každý nehet po nehtíčku,
odštípnu ti směle.
Až nezbude jediný,
na tvém bílém těle.

 

Pak ti vymlátím zuby,
až nezbude jediný.
Se strachem se třepotáš,
„tobě se to nelíbí?"

 

Topíš se v krvi,
polykáš zvratky.
Omluvit chceš se,
a ptáš se,
        „Jak vrátit čas zpátky?"

 

A na tvé záda vyřežu,
obklopena slastí,
jen jednu prostou větu
„Zemři s bolestí".

 

Autor Klaudie Wolf, 05.02.2017
Přečteno 850x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, DigBallz
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jejda to je zloby
Budu si muset z uší vyndat skoby
A posbírat oči, vypadli mi z důlků
revolver se točí a ukrývá milosrdnou kulku.

06.02.2017 13:55:00 | klaun

až nezbude jediný
nehet nebo zub
stopy v krvi bez viny
každý vztah má rub
zatímco líc štěstí nosí
doteky a slast
jak se mince obrátí
začne se klást past

05.02.2017 22:04:28 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí