Odhalená

Odhalená

Anotace: Pro tvořivou duši, k její výstavě démonů z útrob její podstaty.

 

Démonická panna vzezření ďábla.

 

Žena krásy, barevné spásy,

brouzdá kalužemi,

žaluzie na očku,

Vrženy stín v kloboučku.

 

Stíny halena, extrémy nesena,

brouzdalištěm horské dráhy unášena,

avšak dlouhého trvání nemá.

 

Ona skrývá čiré oněmnění,

démoni z útrob srší,

skrze duši zamotané dívky.

Jak děsivý žalář v sobě nosí?

 

Pohlédni na zdi v konci

v noci plné hvězd

na hrudi v srdci kožešinky.

 

Dnes odhaluje své stíny,

očistné to víry v místě činu.

Této spásy, jsme tady v hanebném víru.

Užíváme tvé energie, zadosti.

Dotváříme do štěstí.

 

Vděk a dotek teto bytosti ctnosti.

Milující osoba, úžasná to podpora.

Ticha, vznešená, jemnocitu otevřená.

Očista proudí, skrze tvou tvořivou duši.

 

Dekuji za tebe,

přeji řetězce kreativních koleček inspirace,

omamná vůně přátelství.

Autor MiMiKa, 04.03.2017
Přečteno 648x
Tipy 3
Poslední tipující: Marlene0621, Iva Husárková, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí