Tanec stínů

Tanec stínů

V tanci stínů za soumraku
 duch s duchem v tichu hovoří,
kolem plno je přízraků,
strach ze tmy se vynoří.
 
Mlžný opar nad hladinou,
hlasy v srdci prázdnoty,
paže tísně tě ovinou
s tajemnými šepoty.
 
Za zdmi temnot mrtvé duše
hru věčnosti budou hrát
a ač samy nic netuše,
nedají ti klidně spát.
Autor Kathleena, 19.07.2017
Přečteno 778x
Tipy 4
Poslední tipující: mirecek, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí