náznaky psychózy

náznaky psychózy

děs za mstivým rohem
pěst zatnutá, raději jdu bokem
hlasitý hlasy povyk nářek
bojím se jak smrti dotek

krysy dravě slídí ve stokách ulic
cigarety plní kouřem plic
tma jenž nám dává sílu
klepu se, slyším roztáčet pílu

krev proudí ulicemi
teče ze zdí, kanálami
kolem lidi, netuším kam přešlapuji
ať vyjde slunce, než se upiji

Autor kyoe, 02.11.2017
Přečteno 581x
Tipy 2
Poslední tipující: kdotoví
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí