13 duchů

13 duchů

Anotace: Tohle téma mě napadlo po zhlédnutí stejnojmeného hororu. Zatím sem dám jen kousek a pokud se vám to bude líbit a budete chtít, abych to dodělala, tak vám splním přání.:) Takže mi pište komentáře nebo hlasujte a podle toho se rozhodne, jak to dopadne.

"Prvorozený syn" vůbec netuše,
že mu náhle zemře duše.

"Torzo" pomalu se objevuje,
svým zjevem hrůzu prozrazuje.

"Spoutaná žena" nevnímá své rány,
jež ji nezpůsobily nebeské brány.

"Upálená milenka" popálena ohněm jako stovkami svící,
už nikdy nepocítí lehký polibek na líci.

"Rozervaný princ" v šatech od krve,
nespatří se v zrcadle jako prve.

"Rozhněvaná princezna" svou krásu získat nemůže,
tím své zlé srdce navždy jen roznemůže.

"Poutnice" se zlomyslným a rozšklebeným úsměvem,
odpuzovala lidi skřehotavým zpěvem a špinavým oděvem.
Autor Rhiannon, 20.02.2007
Přečteno 507x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no já nevim mě se to líbí...já sem ten film,jako 13 duchů tak viděla

06.10.2007 21:39:00 | Gabi

... ano ... kostrbaté ... a dětské ... což si zatím ještě můžeš dovolit ...

20.02.2007 15:59:00 | JardaCH

mas to troch kostrbate ale jinak super

20.02.2007 09:40:00 | Bloodmoon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí