Z nebe anděl?

Z nebe anděl?

Anotace: Ukaž, dívko bledá, ukaž mi svou tvář. Tu, co spát mi nedá, tu, jež halí slunce zář. Jsi anděl,...

Ukaž, dívko bledá,
ukaž mi svou tvář.
Tu, co spát mi nedá,
tu, jež halí slunce zář.

Jsi anděl, bůh, či víla?
Proč máš, dívko, černá křídla?
Sestupuješ z nebe na zem,
nezdáš se mi? Nejsem blázen?

Pověz, dívko tajemná,
proč říkáš mi trp?
Tvá víčka jsou zavřená,
nejsi anděl, ty jsi smrt!
Autor sir, 10.01.2018
Přečteno 596x
Tipy 1
Poslední tipující: Stela
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí